Robert Yahav direktor BIG CEE

Svečanom ceremonijom postavljanja kamena temeljcadanas je na Vidikovcu zvanično otpočela izgradnjaBIG FASHIONcentra, najvećeg maloprodajnog tržnog centra u Srbiji. Događaju su prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić, gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, ambasadorka Izraela u Srbiji, Alona Fišer Kam, i generalni direktor kompanije BIG CEE,Robert Jahav, koji su simboličnim polaganjem kamena temeljca najavili početak radova.

BIG FASHION Vidikovacnajznačajniji je do sada projekat kompanije BIG CEE Srbija, najvećeg izraelskog investitora u oblasti nekretnina u Srbiji. Kao investicija vredna 150 miliona evra, kompleks na Vidikovcu prostiraće sena površini od 150.000 kvadratnih metarasa 70.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, a planirano je da po otvaranju u njemu bude zaposleno oko 3.000 ljudi.Pored više od 300 prodavnica najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, novi tržni centar obuhvatiće i raznovrsne restorane i kafiće, veliki bioskopskikompleks, igralište i razne sportske sadržaje, kao i više od 2.500 parking mesta. Uz izgradnju propratne infrastrukture i prilaznih saobraćajnica, savremeni dizajn BIG FASHION centra umnogome će izmeniti izgled ovog dela grada i učiniti Vidikovac idealnim mestom za zabavu i slobodno vreme.
BIG FASHION Vidikovacbiće izgrađen po najsavremenijim tehnološkim standardima,a njegovo otvaranje planirano je za 2019. godinu.Nakon tržnih centara u Novom Sadu i Višnjičkoj ulici u Beogradu, maloprodajni kompleks na Vidikovcu treći je po redu projekat kompanije BIG CEE u Srbiji. Ova kompanija deo je izraelske korporacije BIG SHOPPING Centers koja trenutno posluje sa više od 50 maloprodajnih objekata u Izraelu i Sjedinjenim Američkim državama.