BEOGRAD – Jedan od vodećih evropskih proizvođača aparata za domaćinstvo, kompanija Gorenje predstaviće se i na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE, koji počinje sutra, novitetima iz svog proizvodnog programa za jednostavniji i kvalitetniji život.
U naredna tri dana posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco-friendly aparata proizvedenih u Srbiji, koje pored tehnološke naprednosti i savremenog dizajna, odlikuje i visoka energetska efikasnost.
Nova generacija EkoSmart bojlera, izrađenih od 100-procentih recikliranih i neškodljivih materijala, doprinosi optimizovanoj potrošnji i uštedi energije i do 25%.
A među eco-friendly novitetima koji čuvaju životnu sredinu su i kotlovi i kaminske peći na pelet, sa naprednom BioLogic tehnologijom uz automatsko podešavanje parametara i nisku emisiju produkta sagorevanja.
Gorenje već 67 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine.
Strateška opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine, prepoznata je i nagrađena brojnim uglednim nagradama iz oblasti ekologije.
Pored toga, Gorenje je u protekloj godini ponelo i priznanje Najbolje iz Srbije u kategoriji Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji,kao i prestižnu evropsku Liscencing nagradu za Inovaciju.
Deo inovativnih rešenja biće predstavljen tokom tri sajamska dana na Gorenje štandu u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma.
Kompanija Gorenje u Srbiji zapošljava 2.300 ljudi i ima tri fabrike za proizvodnju kućnih aparata i jednu koja proizvodi alate za automobilsku industriju i belu tehniku.
(Izvor: www.olafmcateer.rs)