IT kompanije iz Srbije se i ovog proleća tradicionalno okupljaju na humanitarnom turniru u Counter Strike-u. Jubilarni, peti po redu HIT turnir, se održava 20. i 21. aprila, a kompanije svoje timove mogu prijaviti do 18. aprila.

U prethodnim godinama zahvaljujući sjajnom odzivu zajednice prikupljene su značajne donacije za porodilišta u Pirotu i Priboju. Ove godine, prijavljeni timovi će igrati za novi cilj – HITree – za šume Srbije, ali i korisnike Quantox Fondacije.

Kupovina sadnica i realizacija pošumljavanja odigraće se u saradnji sa Zvezdinim igrama, čime zajedno dajemo doprinos realizaciji plemenite misije – 1.000.000 novih stabala za sedam godina u Srbiji.

Učešće na turniru je besplatno, a sve domaće IT kompanije mogu prijaviti najviše do tri tima i donirati željeni novčani iznos u zajednički fond. Kao i prethodnih godina, start u iznosu od million dinara donira kompanija Quantox Technology.

Ovo je jubilarno peto okupljanje gejmera na turniru, a svake godine se beleži sve veći broj prijavljenih ekipa iz IT kompanija širom naše zemlje. Četrdeset ekipa je 2023. godine prošlo je kroz format online takmičenja koji podrazumeva igru kvalifikacionih, a zatim i finalnih mečeva. Za sve koji vole dobro druženje, zdravo takmičenje i unapređeni Counter Strike, čeka ih vikend koji se ne propušta!

Sve relevantne informacije se nalaze na sajtu turnira https://hitturnir.com/ a tu je i forma kojom možete prijaviti svoj tim i pridružiti se takmičenju.

Turnir ovog proleća nosi poruku – Vreme je da nastavimo JOŠ jače i uvereni smo da će IT kompanije još jednom pokazati da je uz sjajno druženje prava pobeda Humanost.

Izvor: Quantox Technology