Otvoreni Salon automobila i Sajam motocikala u Beogradu

BEOGRAD – Na Beogradskom sajmu svečano su otvorene dve manifestacije – 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala MotoPassion.

Više od 400 izlagača iz 30 zemlaja sveta predstaviće svoje modele. Biće predstavljeni svi vidovi drumskog saobraćaja automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, kao i adekvatna ponuda pratećih usluga banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Na oko 37.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se 35 automobilskih marki i 36 motociklističkih brendova, a organizatori su najavili 100-ak sajamskih premijera novih modela na 4 i 2 točka.

U centralnoj hali 1 Beogradskog sajma svoje štandove imaju Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Hyundai, Land Rover, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Škoda, Subaru, Suzuki i Toyota, a posetici će u ovoj hali takođe moći da dobiju informacije u vezi sa uslovima kupovine i osiguranja vozila od predstavnika banaka, lizing kompanija i osiguravajućih kuća.

Zaljubljenici u motocikle, mopede, skutere, kvadove… modele svojih omiljenih brendova mogu da pogledaju u hali 2C.

Proizvođači rezervnih delova i auto-galanterije tradicionalno su zastupljeni u hali 1A, firme koje se bave garaćno-servisnom opremom, mašinama i alatima, kao i opremom za auto-perionice, izlažu u hali 2B, dok su naftne kompanije i dobavljači rezervnih delova zastupljeni u hali 3A.